ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ! ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» – ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Συνελήφθησαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στα Εξάρχεια τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι γνωστότατοι «κοινωνικοί αγωνιστές» του αναρχοκομμουνιστικού χώρου.

Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε ταξί, το οποίο ξεκίνησε τα ξημερώματα απέναντι από την πρώην ΑΣΟΕΕ, στην Πατησίων και η περίεργη συμπεριφορά τους έβαλε σε υποψίες αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στο σημείο κι επιδίωξαν να τους ελέγξουν.

Ωστόσο, το ταξί δεν σταμάτησε για έλεγχο κι άρχισε καταδίωξη, που τελείωσε στα στενά των Εξαρχείων. 

Στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν μαχαίρια, μια σακούλα με ινδική κάνναβη βάρους 1 κιλού, 28 σακουλάκια ινδικής κάνναβης έτοιμα προς πώληση, μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά χάπια HIPNOSEDON. 
Όπως ομολόγησαν οι δύο γυναίκες, τα ναρκωτικά προορίζονταν για Πακιστανό που τους ανέμενε στην πλατεία Εξαρχείων και ο οποίος θα τα διέθετε προς πώληση στην πιάτσα τοξικομανών της οδού Θεμιστοκλέους. 

Αποδεικνύεται για μια φορά ακόμα, ότι οι αναρχοκομμουνιστές έχουν συστήσει εγκληματικές οργανώσεις που ασχολούνται με κάθε λογής παράνομη δραστηριότητα κι έχουν ως αποκλειστικό σκοπό το κέρδος, τις οποίες όμως καλύπτουν με ιδεολογικό μανδύα!