ΟΥΑΟΥ! Ο… «ΑΡΙΣΤΟΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ… «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ»!

Ως γνωστόν, την 7η Ιουλίου έφυγαν από την εξουσία οι… «κατσαπλιάδες» του ΣΥΡΙΖΑ κι ήρθαν οι… «άριστοι» της Νουδούλας, με τις… λαμπρές σπουδές τους στα πιο ξακουστά πανεπιστήμια του κόσμου (βάι μανούλα μ’, βάι!).

Εις εκ των… «αρίστων» της… «εθνικοφρόνου» και ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Columbia των ΗΠΑ, σύμφωνα με το βιογραφικό του που είναι υπερηφάνως ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

Ωστόσο, η ομογενειακή ιστοσελίδα kalami.us έψαξε την… αριστεία του εν λόγω και δημοσίευσε την απάντηση του Πανεπιστημίου Columbia σε ερώτηση για το πτυχίο του.

Και ω του θαύματος (της… αριστείας), σύμφωνα με το έγγραφο αυτό που παρουσιάζει το kalami.us, το πανεπιστήμιο απαντά πως ο λεγάμενος… «άριστος» έχει μόνο εγγραφή (enrollement only) στο Πανεπιστήμιο και δεν έχει αποκτήσει τίτλο σπουδών.

Μετά απ’ αυτό, ο… «άριστος» του Κούλη Μητσοτάκη αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως το «πτυχίο» που εμφανίζει είναι… μαϊμού, καθώς ουδέποτε αποφοίτησε, άρα είναι… «κατσαπλιάς» σαν τους ζαίους!

Αχ Κούλη, πονηρούλη, με τους… «αρίστους» σου!