ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ «ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ»! ΤΑ ΝΕΑ HOTSPOTS ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ «ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ», Η ΔΕ ΕΙΣΟΔΟΣ- ΕΞΟΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ… BARCODE!

Αφού είδαν οι γελοίοι Κούληδες της κυβέρνησης ότι το παραμύθι περί «κλειστών κέντρων κράτησης» (τα οποία όμως θα είναι… ανοιχτά) δεν πιάνει πλέον, αποφάσισαν στα μουλωχτά την αλλαγή στην ονομασία τους, σε κάτι πιο… μυστηριώδες.

Σε άρθρο, λοιπόν, της υποτιθέμενης «σοβαρής» δημοσιογραφικής παπαγαλίας των Κούληδων (της λαχανοφυλλάδας «Καθημερινή»), ο νέος όρος που λανσάρεται για τα hotspots που θα στήσει ο Μητσοτάκης στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι «κέντρα ελεγχόμενης διαμονής» και εναλλακτικά «χώροι ελεγχόμενης φιλοξενίας»!

Το γελοίον του πράγματος είναι ο τρόπος με τον οποίο θα υπάρχει ο πολυδιαφημισμένος «έλεγχος» – που ακούγεται ευχάριστα από τους πολίτες. Ιδού: 

«Ο τρόπος με τον οποίο θα ελέγχονται οι διαμένοντες σε αυτά, έτσι ώστε να υπάρχει έλεγχος και να μπορούν να εντοπιστούν άμεσα εφόσον προκύψει ανάγκη εξετάζεται από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι ότι πάνω στα χαρτιά ταυτοποίησης θα τοποθετείται αυτοκόλλητο με barcode, που θα αποτελεί το «διαβατήριο» εισόδου και εξόδου στον καταυλισμό». Τσιρκολάγνοι της Νουδούλας, έχετε ξεπεράσει κατά πολύ σε γελοιότητα ακόμα και τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ!

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, στο άρθρο αναφέρονται και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του σχεδίου Σόρος-Μητσοτάκη, για εποικισμό-ισλαμοποίηση της ηπειρωτικής χώρας: «Στην ενδοχώρα, περίπου 22.200 άτομα διαμένουν σε καταυλισμούς, 21.000 σε διαμερίσματα και περίπου 8.500 υπολογίζονται όσοι διαμένουν σε ξενοδοχεία». Άρα, πάει καλά το σατανικό σχέδιο άλωσης της Χώρας!