ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΜ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» 300 «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ» ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!

Ποιος τον πιάνει τον… «εθνικόφρονα» δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη! Μετά από την συμφωνία που έκανε με την διοίκηση του Παναθηναϊκού («εθνικόφρων» Αλαφούζος), να πληρώνει με λεφτά των Ελλήνων δημοτών του τα εισιτήρια για να παρακολουθούν τζαμπέ τα «προσφυγάκια» τους αγώνες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, προχώρησε ακόμα παραπέρα. Και σε «μία έμπρακτη κίνηση ανθρωπισμού με αποδέκτες ανήλικα προσφυγόπουλα που υποφέρουν» (όπως την χαρακτηρίζουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της… «εθνικοφρόνου»), το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ενέκρινε τη σύναψη «Μνημονίου Συνεργασίας» με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ).

Σύμφωνα μ’ αυτό το «Μνημόνιο», 300 «προσφυγόπουλα» θα μεταφερθούν άμεσα για «φιλοξενία» στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα.

Ιδού και η σχετική δήλωσή του:

«Η ανθρωπιά μπορεί να μην διδάσκεται αλλά μεταδίδεται. Ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά η Αθήνα δυναμώνει το μήνυμα της. Να μεταδώσουμε την ανθρωπιά, τον πολιτισμό και να αγκαλιάσουμε κάθε παιδική ψυχή που υποφέρει. Είναι ο σεβασμός στον ίδιο μας τον εαυτό. Το προσφυγικό και μεταναστευτικό είναι ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα για την Ελλάδα, με δεδομένες τις εξελίξεις και ανακατατάξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Ο Δήμος Αθηναίων θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με το κράτος και τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα αναλάβει περαιτέρω πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση ουσιαστικής ανακούφισης και στήριξης των προσφύγων».

(ΥΓ): Καθάρματα «εθνικόφρονες» ψηφοφόροι, καταστρέψατε την Ελλάδα! Χαθείτε από προσώπου γης!