ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΣΑΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΙΤΗΜΑ 1ΟΝ: ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ HOT SPOT ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΛΛΟ, ΑΙΤΗΜΑ 3ΟΝ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ… HOT SPOT

Σε μεγάλη σύγχυση βρίσκεται η κουκουεδία – κουτσουμπαρία στα νησιά του Αιγαίου, καθώς για λόγους πολιτικά ευνόητους πρέπει να κρύψει τη συμφωνία της με την πολιτική προσέλκυσης νέων λαθρομεταναστών – εποικισμού της Χώρας, των Κούλη Μητσοτάκη, Σόρος και CIA.

Έτσι, βγάζει διάφορες ανακοινώσεις για λαϊκή κατανάλωση, που δημοσιεύονται στα τοπικά ΜΜΕ και στις οποίες… φάσκει και αντιφάσκει.

Έτσι, «φορείς» της Σάμου (της κουκουεδίας!) διοργανώνουν μια σύναξη για το «προσφυγικό» στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και διάφορα σωματεία-σφραγίδες που ελέγχονται από τους μπολσεβίκους βγάζουν καλέσματα, όπου τα κάνουν… θάλασσα.

Σ’ ένα απ’ αυτά, του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, βάζει πρώτο αίτημα: «Να κλείσει τώρα το HOTSPOT και να μην γίνει κανένα άλλο». Το τρίτο αίτημα στο ίδιο κάλεσμα είναι το εξής: «Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις υπηρεσίες ασύλου, αλλά και σε όλες τις δομές που υπάρχουν στα νησιά».

Σημείωση: «Δομές φιλοξενίας» αποκαλούνται τα hotspots. 

Και να κλείσουν, αλλά και… προσλήψεις να γίνουν! Ρε κουτσουμπάκια, μασάει η κατσίκα ταραμά;