ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ HOTSPOTS ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ!

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δυτικής Λέσβου (στην περιοχή ευθύνης της οποίας διαδίδεται πως θα φτιαχτεί το νέο hot spot της Λέσβου) παρέστη και μίλησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου (Λέσβου, Λήμνου, Χίου και Σάμου) Μουτζούρης.

Όπως, λοιπόν, κατήγγειλε στην ομιλία του ο περιφερειάρχης που εξελέγη με τη σημαία της ΝΔ, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον αρμόδιο της κυβέρνησης για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος του μετέφερε το εξής «μήνυμα» του Κούλη Μητσοτάκη: «ότι και να πείτε ότι και να κάνετε θα γίνει μια νέα δομή στη Λέσβο και σε λίγες ημέρες θα μεταβούν στην περιοχή τα μηχανήματα για ξεκινήσουν οι εργασίες».

Καταλάβατε τώρα Έλληνες ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία, κι ότι ο Μητσοτάκης είναι δεσμευμένος στους διεθνείς αφέντες να προσελκύσει στη χώρα μυριάδες νέους λαθρομετανάστες και να προχωρήσει στον εποικισμό και την ισλαμοποίησή της, γι’ αυτό και δε λογαριάζει καθόλου το πολιτικό κόστος που θα είναι τεράστιο;