ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ; ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ ο κύριος όγκος των μυριάδων λαθρομεταναστών που διαβαίνουν τον τρύπιο κι αφύλαχτο «φράχτη» του Έβρου και μπαίνουν στην Ελλάδα, κατευθύνεται ντουγρού για το Σαλονικιστάν (πρώην Θεσσαλονίκη…), κάποιοι λίγοι… τολμηροί καταφέρνουν και περνάνε τα ελληνο-σκοπιανά σύνορα, με κατεύθυνση τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Μόνο που δε φτάνουν μακριά, καθώς στις υπόλοιπες χώρες έχουν γνώση οι φύλακες!

Έτσι, επιχείρηση-σκούπα πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η σερβική αστυνομία, τσάκωσε συνολικά περί τα 400 «προσφυγάκια», τα επιβίβασε σε 8 πούλμαν και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης τα απέλασε στα Σκόπια. Κι από τα Σκόπια, τα «προσφυγάκια» επιστράφηκαν από κει που’ ρθαν. Δηλαδή, στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν το ποδάρι τους: στο Μητσοτακιστάν!

Αφελές ερώτημα: γιατί άραγε μας κρύβουν αυτές τις επιστροφές ο Κούλης και τα τσιράκια του – τα διαδικτυακά του παπαγαλάκια, «ακροδεξιά» και μη; Φοβούνται να μην κάνει ο λαός τη σύγκριση της λαθρομεταναστευτικής πολιτικής του προτεκτοράτου Μητσοτακιστάν με τις πολιτικές των υπολοίπων χωρών των Βαλκανίων;