«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΑ… FREE ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ… ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ!

Νόμος, τάξη και εξαφάνιση των «γκρουπούσκουλων» της άκρας αριστεράς, επικρατούν σ’ ολόκληρη τη χώρα –ακόμα και στα… free Εξάρχεια!- από τότε που πήρε τα ηνία της χώρας το… εκλεκτόν της τέκνον Κυριάκος Μητσοτάκης!

Θέλετε και παραδείγματα εφαρμογής του νέου… δόγματος ασφάλειας στην πράξη; Θα σας αναφέρουμε δύο, του τελευταίου 24ώρου:

1ον) Συμμορία περίπου 15 αναρχοκομμουνιστών επιτέθηκε στις 03.15 τα ξημερώματα σήμερα στην διμοιρία των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Διδότου και Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια. Οι αναρχοκομμουνιστές πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ και εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Προσαγωγές ή συλλήψεις δεν υπήρξαν….

2ον) Συμμορία 50 περίπου αναρχοκομμουνιστών, έκανε «παρέμβαση» έξω από το σπίτι του… υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, που βρίσκεται επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, στην Καλλιθέα! Τα συντρόφια πέταξαν τρικάκια, φώναξαν διάφορα συνθήματα κι αποχώρησαν όπως πήγαν., δηλαδή ανενόχλητοι.

Επειδή δε αυτό το τελευταίο ήτανε πολύ χοντρό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε «την απαίτηση των πολιτών να μπει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές».

Προφανώς… μπερδεύτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας… αντιπολίτευση – από… συνήθεια ή από… κεκτημένη ταχύτητα! Καθότι, εδώ και πολύ καιρό δεν κυβερνάει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Νουδούλα. Τι την εμποδίζει, λοιπόν, να ικανοποιήσει την απαίτηση των πολιτών και «να βάλει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές»;