ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ… ΕΧΤΙΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ: ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Την είσοδο των γραφείων της τοπικής οργάνωσης Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Νουδούλας… έχτισαν «γκρουπούσκουλα» της άκρας αριστεράς – αυτά που θα… εξαφάνιζε ο Κούλης Μητσοτάκης. Παράλληλα, έγραψαν και διάφορα συνθήματα στους τοίχους.

Εν συνεχεία, δημοτικός σύμβουλος της Νουδούλας έφερε το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο, για να υπάρξει… καταδικαστικό ψήφισμα – λες και μ’ αυτό θα… τρομάξουν τα «γκρουπούσκουλα».

Το ενδιαφέρον βεβαίως δεν είναι σ’ αυτή τη βλακώδη «πρωτοβουλία», αλλά στα λεγόμενα του βουλευτή της Νουδούλας στην περιοχή (Β΄ Πειραιά), Δ. Μαρκόπουλου, που σύμφωνα με κάποιο φερέφωνο «κλήθηκε για να στηρίξει πολιτικά τη δράση» στο δημοτικό συμβούλιο.

Αντί, λοιπόν, ο ψοφοδεξιός βουλευτής να επιτεθεί στα «γκρουπούσκουλα», τους ζήτησε ταπεινά να δείξουν έλεος και να μην ξεφτιλίζουν την Νουδούλα, γιατί «ως κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά έβαλε τέλος στην ασυδοσία της Χρυσής Αυγής» και γιατί «το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα έχουν μακρά δημοκρατική παράδοση και θρήνησαν τον Φύσσα».

Αυτή είναι η ψοφοδεξιά! Και το μόνο που ξέρει είναι να εκλιπαρεί τους αριστερούς πολιτικούς της επιβήτορες για έλεος, γι’ αυτό  κι εκείνοι την έχουν μονίμως στη… φάπα και στην… κλωτσιά!