«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΤΖΑΜΠΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ! ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Σε μια σημαντική… «αντιραστσιστική» πρωτοβουλία προχωρούν οι… «εθνικόφρονες» Αλαφούζος και Μπακογιάννης – εν μέσω λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας!

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε προ ολίγου ο Παναθηναϊκός (δηλαδή το καμάρι της ψοφοδεξιάς, Αλαφούζος), από δω και πέρα τα «προσφυγάκια» θα μπαίνουν τζάμπα στους αγώνες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Βέβαια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ του Αλαφούζου, η κίνηση αυτή θα γίνει σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων («εθνικόφρων» Μπακογιάννης). Ιδού η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει την αγκαλιά της στους μετανάστες και στους πρόσφυγες! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή! Η συνεργασία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας σε μετανάστες και πρόσφυγες σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της εφετινής σεζόν. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ένα και ισχυρό: «Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό»».

Πως εννοεί ο Αλαφούζος την «συνεργασία» με το «Κέντρο Ένταξης Μεταναστών» του μπακογιάννειου δήμου Αθηναίων; Προφανώς, πως τα εισιτήρια των τζαμπατζήδων «προσφύγων και μεταναστών» θα τα πληρώνει ο δήμος Αθηναίων του Μπακογιάννη, από τα έσοδα που έχει από τα χαράτσια που επιβάλλει στους Έλληνες δημότες του!

Ψοφοδεξιοί που κάνατε τον Μπακογιάννη δήμαρχο, για «να καθαρίσει την Αθήνα» σκάστε και πλερώστε και κερατιάτικα! Το πρόβλημα είναι ότι πληρώνουν κι οι υπόλοιποι δημότες μαζί σας!