ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»: ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ!

Δεν το πρόλαβε (ή δεν το τόλμησε…) ο ΣΥΡΙΖΑ, το κάνουν οι… «εθνικόφρονες» και… «προστάτες της αστυνομίας».

Πενταμελή επιτροπή για «την αστυνομική βία» («τακτική παρακολούθηση της διαδικασίας υλοποίησης παρατηρήσεων και πορισμάτων του Συνηγόρου του Πολίτη που αφορούν στη διοικητική διερεύνηση πειθαρχικών παραπτωμάτων της Αστυνομίας») συνέστησε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. Η προεδρία της Επιτροπής ανετέθη στον «υπερπροοδευτικό» και μέγα διώκτη της Χρυσής Αυγής συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο, ενώ θα μετέχουν σ’ αυτήν οι Β. Χρήστου επίκουρη καθηγήτρια συνταγματικού δικαίου του ΕΚΠΑ, καθώς και ο Β. Μάλλιος διδάκτωρ Νομικής ΕΚΠΑ, εκπρόσωπος του υπουργείου στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) – γνωστοί και μη εξαιρετέοι «δικαιωματάκηδες»!

Φυσικά, η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» δεν συστήνει ανάλογη επιτροπή για την βία κατά των αστυνομικών, γιατί αυτή είναι… καλή, εφόσον την διατάσσει ο κολλητός του Μητσοτάκη, Κουτσούμπας, και την εκτελούν τα «Τάγματα Εφόδου» της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ!

Εύγε «εθνικόφρονες»! Και εις ανώτερα!