ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ! 

Μπορεί να είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Κούλη να… σαρώνει, αλλά μπορεί να είναι κι αληθινές, καθώς υπάρχει ρεύμα «αλληλέγγυων» από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Νουδούλα, λόγω των ολοκληρωμένων πολιτικών προσέλκυσης νέων λαθρομεταναστών και εποικισμού – ισλαμοποίησης της χώρας, που δίστασε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, από φόβο για το πολιτικό κόστος!

Ιδού κι ένα σχετικό σχόλιο που αλιεύσαμε από δημοσίευμα καθεστωτικής ιστοσελίδας: 

«ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Εσύ μας έδιωξες!!!

Είμαι αλληλέγγυος, μέλος ΜΚΟ. Ήμουν ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά λυπάμαι που το λέω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο κι αν μας καίει τους αριστερούς και πολλοί δε θέλαμε να το παραδεχθούμε, πέρασε τα γυαλιά στον Αλέξη Τσίπρα. Θα ψηφίσω για 1η φορά στη ζωή μου Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. ΑΛΕΞΗ, ΔΕΝ είναι δυνατόν, να ερχόμαστε 2 χρόνια στα γραφεία υπουργών και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να κάνεις αποσυμφόρηση στα νησιά, να παρακαλάμε για ξενοδοχεία, να παρακαλάμε να κλείσεις τη Μόρια και να κάνεις καλύτερα κέντρα, να παρακαλάμε να κάνεις 1 κέντρο στα νησιά ξεχωριστά για τα παιδιά και να κωλοβαράτε όλοι! Δε γίνεται να μη μπορείς και να έρχεται ο δεξιός και να τα κάνει όλα σε ένα εξάμηνο! Είναι ντροπή για την αριστερά δηλαδή! Έλεος! Βγαίνουμε αληθινοί που σας λέγαμε πως όλα γίνονται!».

«Εθνικόφρονες», με το καλό να τους δεχτείτε στον… γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ! Και τους λαθρομετανάστες, και τους «αλληλέγγυους» προστάτες τους!