ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ 2.793 ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Σπάζει κάθε προηγούμενο ρεκόρ η προσέλκυση νέων λαθρομεταναστών από την κυβέρνηση του… «εθνικόφρονος» Κούλη Μητσοτάκη, που μπροστά του ο Αλέξης Τσίπρας και η κυρά-Τασία του δεν πιάνουν μία!

Συνολικά 2.793 νέους «πρόσφυγες και μετανάστες», λοιπόν, προσέλκυσε μόνο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, την τελευταία εβδομάδα – σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου!

Πιο συγκεκριμένα, από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου τα «προσφυγάκια» που έφτασαν με πλαστικές βάρκες αποβιβάστηκαν σε ακτές και καταγράφηκαν στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ήταν 1.615 στη Λέσβο, 548 στη Χίο και 630 στη Σάμο.

Κι αυτό μόνο οι… «εθνικόφρονες» μπορούσαν να το πετύχουν – και μάλιστα υπό δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες! Άξιος ο μισθός τους και η εμπιστοσύνη που τους δείχνει το «μεγάλο αφεντικό», ο μπάρμπα-Σόρος!