«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»! ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΤΑ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την ίδια ώρα που κυριακάτικη ψοφοδεξιά φυλλάδα κυκλοφορεί με τίτλο «Επιχείρηση free Εξάρχεια», υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Κούλη θα τα μετατρέψει σε… Μονμάρτη της Αθήνας, παντού αλωνίζουν οι αναρχοκομμουνιστές!

Έτσι, επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκε τα ξημερώματα διμοιρία που φρουρούσε το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη. Ήταν 3:20, όταν ομάδα 15 κουκουλοφόρων βγήκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και κινήθηκε προς την διμοιρία μέσω της οδού Αγ. Δημητρίου. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν περίπου 15 βόμβες μολότοφ και επέστρεψαν στην πλατεία χημείου.

Μια δεύτερη ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων βγήκε από την είσοδο της παλιάς φιλοσοφικής σχολής στην οδό Εθνικής Αμύνης και επιτέθηκε με δέκα βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά δεύτερης διμοιρίας που κινούνταν πεζή προς την οδό Αγ. Δημητρίου για συνδρομή.
Φυσικά, δεν συνελήφθη κανείς για τις επιθέσεις, αλλά η Αστυνομία έκανε 14 εικονικές προσαγωγές περαστικών (οι οποίοι ευθύς αμέσως αφέθησαν ελεύθεροι…) για να το γράψουν τα ΜΜΕ και να καθησυχαστούν οι… «εθνικόφρονες», ότι έχουν επιβληθεί ο… νόμος και η… τάξη!