Η «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΤΟΥ… ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΦΟΥΣΚΩΜΑ» ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 

Μια «δημοσκόπηση» –της εταίρας Metron Analysis- παρουσιάζει σήμερα η κυριακάτικη φυλλάδα του… εθνικού μας κουμπάρου. Και βέβαια, στην καραστημένη αυτή «δημοσκόπηση» εμφανίζεται ο Κούλης να… σκίζει, σε όλα τα επίπεδα.

Μόνο που υπάρχει ένα… μικρό προβληματάκι, που του χαλάει τη… μανέστρα: η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα, την οποία η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας. Κι όπως είναι φυσικό, εκφράζεται κάποια δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς, από τους πατριώτες ψηφοφόρους που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές την Νουδούλα, γιατί πείστηκαν από την προπαγάνδα ότι… «θα διώξει τους λαθρομετανάστες».

Πως, λοιπόν, μπορεί να εκφραστεί αυτή η δυσαρέσκεια; Προφανώς, με επιστροφή στην Χρυσή Αυγή, που δικαιώνεται απολύτως στις προβλέψεις και τις επισημάνσεις της!   

Για να το αποφύγει αυτό το… κουμπαράκι, εμφανίζει την Χρυσή Αυγή στο 1,4% και το άοσμο, άχρωμο και άγευστο κόμμα του Βελόπουλου, που δεν υπάρχει πουθενά, στο… 4,2%, για να χειραγωγήσει τους πατριώτες ψηφοφόρους, ότι εφόσον είναι δυσαρεστημένοι εκεί πρέπει να πάνε, κι όχι στην… κακή Χρυσή Αυγή!

Καταλάβατε τώρα την χρησιμότητα του κόμματος-πτώματος του -πολύ βολικού!- Βελόπουλου (που ακόμα και τους… «ήρωες» του Πολυτεχνείου τιμάει, άμα λάχει να’ ουμ!) για την κυβέρνηση και το σύστημα ολόκληρο;