ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν οι… «εθνικόφρονες» της Νουδούλας, σε όλα τα βασικά ζητήματα εσωτερικής κι εξωτερικής πολιτικής. Φυσικό κι αναμενόμενο, καθώς όπως είπαν δικαιολογούμενοι για τον σεβασμό που επιδεικνύουν στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών… «το κράτος έχει συνέχεια».

Και μεταξύ των άλλων, τα αμερικανάκια της Νουδούλας συνεχίζουν την αντιρωσσική πολιτική που ακολουθούσαν τα αμερικανάκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, κανένας υπουργός ή βουλευτής του κόμματος των… «εθνικοφρόνων» δεν εμφανίστηκε στα εγκαίνια του νέου ρωσσικού προξενείου στην Αλεξανδρούπολη, παρά μόνον ο διευθυντής πολιτικών υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών στη Θράκη, Συμεών Τέγος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Βενετίδης καθώς και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Κιζιρίδης.

Πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη, ότι η Ελλάδα είναι αμερικανικό προτεκτοράτο και «Μπανανία» ελεεινής μορφής, που οι κατοχικές κυβερνήσεις της –αριστερές και ψοφοδεξιές- υπάγονται απευθείας στον αμερικανό πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή, Πάιατ και στην CIA! Την ίδια ώρα, από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, υπάρχει ένας Ηγέτης που «παίζει» με όλους τους μεγάλους της γης και μονίμως κερδίζει απ’ όλους!