ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!

Τεσσεράμισι χρόνια ήταν πολλά, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να τα κάνει όλα όσα ήθελε η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έτσι, μοιραία κάποιες «εκκρεμότητες» τις… κληρονόμησε η Νουδούλα.

Μία απ’ αυτές τις «εκκρεμότητες» είναι η έκδοση νέων ταυτοτήτων των πολιτών, ειδικά διαμορφωμένες στις απαιτήσεις του «Μεγάλου Αδερφού» (Σατανά!) της Νέας Τάξης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της φυλλάδας του εθνικού μας… «κουμπάρου», από το 2021 οι νέες ταυτότητες που ήδη σχεδιάζουν τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΠΡΟ-ΠΟ, θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες, που σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό του Κούλη Μητσοτάκη Πιερρακάκη, «παραπέμπουν στη δεκαετία του 1960 και του 1970».

Οι νέες ταυτότητες, που θα μοιάζουν με πιστωτικές κάρτες, θα είναι πιστή αντιγραφή των ταυτοτήτων που έχουν ήδη εκδοθεί στην Εσθονία και θα περιέχουν ένα τσιπάκι, στο οποίο θα είναι καταχωρημένα όλα τα στοιχεία του κατόχου τους. Και τα γνωστά και τα άγνωστα! Δηλαδή, πλήρες ηλεκτρονικό φακέλωμα!

(ΥΓ) 1: Καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να είναι εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή; Διότι, οι αντίχριστοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν θέλουν ν’ ακούγεται καμμία πραγματικά αντίθετη με την «πολιτικά ορθή» άποψη, που να αποκαλύπτει τα σατανικά σχέδιά τους!  

(ΥΓ) 2: Έλληνες αντισταθείτε σήμερα στην επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!