ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΤΩΝ… 22 ΗΤΑΝ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ «ΠΑΙΔΩΝ»!

Διαβάσαμε πριν από δυο ημέρες την είδηση σχετικά με έναν 12χρονο «μετανάστη» που έκανε άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ». Οι συνοδοί του, μέλη Μ.Κ.Ο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο από την προνοιακή δομή όπου βρισκόταν, όμως το παιδί τους όρμηξε τραυματίζοντάς τους, ενώ προσπάθησε να τους καρφώσει με ψαλίδι.

Το παιδί προσπάθησε να φύγει μέσα από τα χέρια των συνοδών. Σύμφωνα, με νοσηλευτές έγινε επιθετικό, άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του νοσοκομείου, έμπαινε μέσα σε γραφεία έσπασε εκτυπωτές, και ό,τι έβρισκε μπροστά του το πέταγε κάτω.

«Άρχισε λοιπόν να χτυπάει το συνοδό με κλωτσιές και μπουνιές, πήρε ένα στυλό  και πάρα λίγο να του βγάλει το μάτι. Πήρε ένα ψαλίδι από την τσέπη μιας συναδέλφου και ήθελε να χτυπήσει κάποιον όποιον έβρισκε μπροστά του. Αυτοτραυματίστηκε, κόπηκε στο χέρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας προϊστάμενος του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν οι νοσηλευτές, η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, καθώς έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων μετά την έκρηξη του μεταναστευτικού.

Πριν έξι μέρες, μάλιστα, προϊσταμένη σε πανεπιστημιακή κλινική δήλωνε: «Τα παιδιά αυτά έχουν κινητά, έχουν tablets, έρχονται με το wifi, συνεννοούνται με τους διακινητές και  μετά φεύγουν, και εμείς  το βράδυ είμαστε στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων να καταθέτουμε».

Αγανακτισμένος νοσηλευτής που έχει δεχτεί δεκάδες επιθέσεις αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του: 

«Όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το εν λόγω περιστατικό ναι είναι αλήθεια. Με μια διαφορά όμως! Ο «μετανάστης» που επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του, στα χαρτιά μπορεί να φαίνεται 12χρονών, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι 22!!! Γιατί μείνατε με ανοιχτό το στόμα; Δεν τα ξέρετε; Εδώ είναι κοινό μυστικό. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από το κράτος. Όλοι περνάνε δήθεν σαν ανήλικοι, δασκαλεμένοι από τις ΜΚΟ.

Εμείς στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό είχαμε παιδιά «μετανάστες» που το ένα είχε μπει με την ηλικία των 15 στα χαρτιά και σε μας έλεγε την αλήθεια ότι είναι δηλαδή 23 χρονών! Ένα άλλο κορίτσι που μπήκε σαν 16χρονο, όταν την ρώτησα πόσο είναι μου λέει «στ΄αλήθεια; είμαι 20!» Ξέρεις πόσες φορές έχω δεχτεί απειλές από δήθεν ανήλικους «μετανάστες»; 

Αυτό είναι το ψευδοκράτος των «ανθρωπιστών» του Κούλη και αυτή είναι η προστασία που προσφέρουν σε συνεννόηση με τις ΜΚΟ σε  δήθεν «ανήλικα». Καταλάβατε;

Κ.Π.