ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΤΟΡΑ: ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ!

Να μην ψάχνουμε από δω και πέρα πόσα «προσφυγάκια» μπαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, μιας και την πήραμε την απάντηση: χίλιοι την ημέρα! 

Την σχετική ομολογία την έκανε σήμερα η Ντόρα: «Επί 4 χρόνια οι αφίξεις ήταν μικρές. Και δεν έγιναν τότε βήματα. Και φτάσαμε να έχουμε τη ντροπή της Μόριας. Σήμερα οι αφίξεις είναι 1000 την ημέρα. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά». 

Συνεχίζοντας, η αδελφή του Κούλη βρήκε τρόπο και για την… αξιοποίησή τους – μιας και η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να τους στείλει από κει που’ ρθαν:

«Υπάρχει μία διαδικασία στην Ελλάδα για τους εργάτες γης. Καλείς εργάτες γης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η διαδικασία σου επιτρέπει να δώσει προσωρινές άδειες παραμονής.

Έχουν δουλειά και στέγη. Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε «ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;». Είμαι περίεργη να δω ποιοι θα ανταποκριθούν.

Ή έχουν μπει σε μια λογική ιδρυματοποίησης; Υπάρχουν υπουργοί που το κουβεντιάσαμε και νομίζουν ότι αυτό το πράγμα μπορεί να περπατήσει, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό. Εργάτες γης χρειάζεται η ελληνική ύπαιθρος».

Πρόκειται για μία πολύ καλή πρόταση! Να τους πάρουν δε πρώτα τα στελέχη της Νουδούλας, αλλά και οι ψηφοφόροι της (μη μας κάνουν τώρα τους μισοκακόμοιρους, αυτοί είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί!), στα χωράφια και στα σπίτια τους, για να δώσουν το… καλό παράδειγμα και στους υπολοίπους! Άιντε κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες», μη… ντρέπεστε!