Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ… ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ, ΜΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ο μπολσεβικισμός ξαναβρίσκει τις σιωνιστικές ρίζες του! Στην όπερα του Τελ Αβίβ εμφανίστηκαν χθες Κυριακή (την «σημαδιακή» ημερομηνία 17 Νοεμβρίου…) οι τροβαδούροι του εγχώριου μπολσεβικισμού, Μαρία Φαραντούρη, Δημήτρης Μπάσης και η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έκκληση του BDS Greece «να ενώσουν τις φωνές τους με δεκάδες άλλους καλλιτέχνες και χιλιάδες πολίτες στο κίνημα για Μποϊκοτάζ, Απόσυρση Επενδύσεων και Κυρώσεις στο Ισραήλ, όσο αυτό συνεχίζει την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων». Αυτοί προτίμησαν να στηρίξουν τα εγκλήματα πολέμου του σιωνισμού και την ρατσιστική εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων.

Μάλιστα, αυτή τη φορά η παρουσία τους συνέπεσε με τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, που προκάλεσαν τον θάνατο 34 Παλαιστινίων – μεταξύ των οποίων ήταν 8 παιδιά και 3 γυναίκες- και τον τραυματισμό περισσότερων από εκατό!

Να τους χαίρονται τα συντρόφια τους!