ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ! 538 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΗΣ ΝΔ!

«Κανένας δεν αισθάνεται ευχάριστα απ’ αυτή την αναγκαστική μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Η επιλογή είναι να πάρουμε από λίγους όλοι μας. Για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως. Η θα πούμε εμείς “ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν”».

Αυτά είπε προχθές Σάββατο ο σαχλεπίσαχλος Μπουμπούκος, κοπτόμενος τάχα για την «αποσυμφόρηση» των νησιών. Ας δούμε ποια είναι η πραγματικότητα που μας κρύβουν οι Μπουμπούκοι κι όλο το κακό συναπάντημα του εθνικού Εφιάλτη Κούλη Μητσοτάκη!

Κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες» (τσεπόφρονες και πουστόφρονες!), κάνετε ότι δεν τόλμησαν οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ! Με δέλεαρ την μεταφορά σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, με πισίνες και όλα τα κομφόρ, μαζεύετε στην Ελλάδα όλους τους απελπισμένους της γης! Που έρχονται πλέον μαζικά – και πολύ καλά κάνουν από τη μεριά τους! Γιατί, που θα βρουν καλύτερα;

Έτσι, ανήμερα της επετείου του κορυφαίου μύθου της σάπιας «δημοκρατίας» τους, 538 «προσφυγάκια» μετρημένα εισέβαλλαν στα νησιά μας!

Έλληνες ξεσηκωθείτε! Όχι εναντίον των δύστυχων – αυτοί δε μας φταίνε σε τίποτα!- αλλά εναντίον όλων αυτών των γραικύλων που τους φέρνουν στην Ελλάδα βάσει σχεδίου, για να την μετατρέψουν σε υβρίδιο της παγκοσμιοποίησης! Ξεσηκωθείτε τώρα, γιατί αύριο θα είναι πάρα πολύ αργά!