«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Ε;

Ενώ η χώρα κοντεύει να γίνει απέραντο hotspot χάρη στην κυβέρνηση των Κούληδων, έχουμε και τους μονίμως αμάζευτους «ευπαθείς» που με το απέραντο θράσος τους τα κάνουν «γυαλιά-καρφιά» όποτε τους καπνίσει.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στα Επείγοντα, περιστατικό ενός 56χρονου «ευπαθούς» που είχε υποστεί ανακοπή, τον οποίον συνόδευαν πολλοί (κλασικά) συγγενείς του. Όσο οι γιατροί επιχειρούσαν να τον επαναφέρουν, μαζεύτηκαν στην αίθουσα αναμονής γύρω στα 70 άτομα, δημιουργώντας ιδιαίτερη αναστάτωση στο Νοσοκομείο. Μια γυναίκα συγγενής του 56χρονου έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο πάτωμα (επίσης κλασικά…) και τότε ο ειδικευόμενος γιατρός έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Εκεί βρέθηκε μόνος του αντιμέτωπος, όπως περιγράφει, με έναν «όχλο», με δεκάδες συγγενείς της γυναίκας που μαζεύτηκαν από πάνω, παρεμβαίνοντας και μην αφήνοντας τον γιατρό να κάνει, όπως έκρινε, τη δουλειά του.

Ο γιατρός ζήτησε από όλους -πλην δυο ανθρώπων που πιθανόν γνώριζαν το περιστατικό και το ιστορικό της γυναίκας- να περάσουν έξω από την αίθουσα αναμονής. Τότε ήταν που ένας άνδρας τον πλησίασε, τον χτύπησε στο πρόσωπο, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα, τον εξύβρισε και απείλησε τη ζωή του.

Σοκαρισμένος ο γιατρός, σηκώθηκε και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, που έφτασε στο Νοσοκομείο. Όπως αναφέρει ο γιατρός, ο θύτης πρόλαβε και εξαφανίστηκε μέχρι να επιστρέψει στο σημείο του συμβάντος συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό. Τότε ήταν που ένας εκ των «ευπαθών» τον πλησίασε και του ζήτησε συγνώμη εκ μέρους του θύτη και μάλιστα όταν ο γιατρός δεν την έκανε δεκτή, αυτός τον απείλησε!!!

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά, όταν το κράτος είναι ανύπαρκτο για τον απλό Έλληνα πολίτη, ενώ αντίθετα εφοδιάζει τους «ευπαθάρες» με προνόμια και επιδόματα και απολαμβάνουν ασυδοσία και ατιμωρησία σε κάθε τους παράνομη πράξη…

Να τους χαίρονται λοιπόν! 

Κ.Π.