ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ… «ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Μπορεί οι… «εθνικόφρονες» της ψοφοδεξιάς Νουδούλας να μην τολμούν να πλησιάσουν το Πολυτεχνείο για καταθέσεις στεφάνων στην κεφάλα του Σβορώνου, καθότι εκεί καραδοκούν οι… μπάστακες του αριστερισμού, που δεν αφήνουν ούτε τους… δικούς τους να ζυγώσουν, αλλά βρήκε τον τρόπο να τιμήσει τον μεγαλύτερο σύγχρονο μύθο της αριστεράς και τους ψεύτικους νεκρούς, δηλώνοντας υποταγή στην ιδεολογική της κυριαρχία!

Έτσι, σε μήνυμά του για τον εορτασμό της επετείου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

«Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο ενότητας και μάχης για τη Δημοκρατία και συνεπώς ανήκει σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες της. Αποτελεί πηγή έμπνευσης και είναι αφετηρία για την αναζήτηση λύσεων στα σύγχρονα προβλήματα της Δημοκρατίας μας. Στη Μεταπολίτευση, παρά τα προβλήματα, η χώρα έκανε άλματα. Τώρα όμως, στη νέα εποχή, χρειαζόμαστε νέα ώθηση».

Υπενθυμίζουμε, ότι ανάλογη υποταγή στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς επέδειξαν και οι… «υπερεθνικόφρονες» του μορφώματος Βελόπουλου, που τήρησαν την ενός λεπτού σιγή και ο παριστάμενος βουλευτής τους, Κ. Χήτας, δήλωσε πως «είμαστε εδώ με πολύ μεγάλο σεβασμό και τιμούμε τα παιδιά αυτά, τιμούμε τους αγώνες τους. Τιμούμε τα παιδιά αυτά, γιατί αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία».

Να τους χαίρονται οι πατριώτες (εντός και εκτός εισαγωγικών) ψηφοφόροι τους!