ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: «ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ». ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΘΡΑΣΙΜΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αποκαλυπτήρια ενός από τους εμφανιζόμενους ως «ακροδεξιούς», που δήθεν… διαφωνούν με την λαθρομεταναστευτική πολιτική των Κούληδων, έγιναν σήμερα.

Μιλώντας σήμερα ο σουρεκλεμές Μπουμπούκος έξω από το δείπνο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών (ΣΒΕΘ) στην Λάρισα, είπε πως «όλοι πρέπει να πάρουμε από λίγους μετανάστες», τάχα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά, ενώ κατά γενικήν ομολογία όσοι «αποσυμφορίζονται» αντικαθίστανται αυθημερόν από νέους λαθρομετανάστες, που σπεύδουν να μη χάσουν τη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας! Μάλιστα, γι’ αυτό επικαλέστηκε ο -ξεδιάντροπος!- τον… πατριωτισμό των Ελλήνων!!!

Ιδού τι είπε επί λέξει ο… «ακροδεξιός»: «Κανένας δεν αισθάνεται ευχάριστα απ’ αυτή την αναγκαστική μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Η επιλογή είναι να πάρουμε από λίγους όλοι μας. Για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως. Η θα πούμε εμείς “ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν”.

Βέβαια, στο τέλος έριξε και μια… μπανανόφλουδα για τους… «εθνικόφρονες»: «Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης». Προφανώς, εννοεί τον στόχο των 10.000 απελάσεων που έχει θέσει ως στόχο η κυβέρνηση Κούλη για το 2020 – αν τους δεχτεί πίσω η Τουρκιά, που είμαστε σιγουρότατοι πως δεν πρόκειται να τους δεχτεί! Των 10.000, δηλαδή λιγότερων απ’ όσους (10.800) εισέβαλλαν στην Ελλάδα μόνο τον Οκτώβριο!

Ας τα σάπια περί… απελάσεων και να τους πάρεις εσύ σπίτι σου, ρε θρασίμι Μπουμπούκο! Κι όσοι… «εθνικόφρονες» σε ψήφισαν να πάρουν κι αυτοί μερικά «προσφυγάκια» στα σπίτια τους, για να δούνε τι εστί βερίκοκο!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε! ‘Ολοι σας…