ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ’ ΡΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

Ως γνωστόν, σε μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο εξελίχθηκε η πρόθεση της κυβέρνησης των αθεόφοβων ψοφοδεξιών, να σπιτώσει μουσουλμάνους «πρόσφυγες» σε μοναστήρια της Ηλείας, καθώς τα ίδια τα «προσφυγάκια» αντέδρασαν –και τους πέρασε!- διότι οι περιοχές στις οποίες βρίσκονται τα μοναστήρια είναι ερημικές κι όχι… κοσμοπολίτικες!

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, που επισήμαναν με δηλώσεις τους οι δημοτικές αρχές των περιοχών αυτών: είχαν πάρει διαβεβαιώσεις από τους Κούληδες ότι θα φιλοξενούντο χριστιανοί πρόσφυγες από την Συρία, οι οποίες αποδείχθηκαν ψευδείς! 

Ιδού η σχετική καταγγελία του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας:

«… Δεύτερον δεν μας αρέσει το ότι είχαμε από την κυβέρνηση την διαβεβαίωση, όπως και η Μητρόπολη, ότι θα φιλοξενήσουμε Σύρους, δεν κάνουμε διαχωρισμό στον ανθρώπινο πόνο, αλλά καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν διάφορα που έχουν συμβεί σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και οι τοπικές κοινωνίες ακόμα και με αυτούς τους εθνικούς διαχωρισμούς έχουν ευαισθησίες. Και ήρθαν Αφγανοί…».

Ιδού και μια ακόμα μαρτυρία περί αυτού, του αντιδημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας: 

«Άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε, λέω με λύπη ότι το υπουργείο που δεν μας ενημέρωσε καθόλου και η Μητρόπολη που μας ενημέρωσε κατά το ήμισυ, μας παγίδευσαν. Σύριους πρόσφυγες περιμέναμε σήμερα, Αφγανούς είδαμε, Σομαλούς είδαμε, Μογγόλους είδαμε…».

Αυτοί είναι οι… «εθνικόφρονες» της Νουδούλας! Δοξάστε τους και φτύστε τους – να μην τους… ματιάσετε!