ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» ΕΛΛΑΔΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ!

Μια σπείρα αποτελούμενη συνολικά από 38 «πρόσφυγες», εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 18, εξάρθρωσε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της σπείρας έχουν διαπράξει:
65 κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
29 κλοπές σε διερχόμενους πεζούς,
2 κλοπές σε γραφεία και
5 ληστείες με χρήση σωματικής βίας και απειλή μαχαιριού σε πεζούς.

Όπως προέκυψε, οι κακοποιοί δρούσαν κυρίως στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης, των Εξαρχείων, της Ομόνοιας και του Νέου Κόσμου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Από κει και πέρα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία:  «από το 2010 τα μέλη της οργάνωσης έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα και έχουν συλληφθεί συνολικά πάνω από 200 φορές.

Κατά τις συλλήψεις τους δήλωναν ψευδή διεύθυνση κατοικίας, με προφανή σκοπό την απόκρυψη της διαμονής τους και τη δυσχέρεια εντοπισμού των ιδίων και των κλοπιμαίων.

Επίσης, δήλωναν συνεχώς διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, αλλά και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, επικαλούμενοι παράλληλα και διάφορες εθνικότητες.

Η πλειοψηφία των μελών της οργάνωσης φέρεται να μην εργάζεται ή να μην έχει εργαστεί ποτέ, γεγονός το οποίο οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι είχαν ως μοναδικό μέσο βιοπορισμού τους τη διάπραξη ληστειών, κλοπών κ.λπ.».

Είναι επαγγελματίες ληστές, έχουν συλληφθεί πάνω από 200 φορές από το 2010 μέχρι σήμερα (προφανώς επί όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει από την Ελλάδα) αλλά δεν απελάθηκαν. Κι ούτε τώρα θα απελαθούν! Τα σχόλια δικά σας…