ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ… «ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΚΟΜΜΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ «ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»;

Αφιερωμένη η παρακάτω είδηση στα κοπρόσκυλα τους «υπερεθνικόφρονες», που εύρισκαν την Χρυσή Αυγή… συμβιβασμένη με το σύστημα και ψήφισαν το κόμμα του παντοπωλητή Βελόπουλου, για να κάνει… εθνική αντιπολίτευση…

Λοιπόν, που λέτε, κοπρόσκυλα «υπερεθνικόφρονες», ολίγον «χουντικοί», ολίγον «ακροδεξιοί», ολίγον «ρατσιστές» και ολίγον από το κέρατό σας το τράγιο, σήμερα η βουλή των ανθελλήνων τίμησε με ενός λεπτού σιγή το μύθο του Πολυτεχνείου και τους ψεύτικους νεκρούς. Κι όταν λέμε «η βουλή», εννοούμε ΟΛΑ τα κόμματα της βουλής. Και η «Ελληνική Λύση» του τιτανοτεράστιου γκαζοντενεκέ Βελόπουλου, αποδεικνύοντας πως δεν κλήθηκε τυχαία στη «γιορτή της δημοκρατίας», που έγινε στο προεδρικό μέγαρο στις 24 Ιουλίου.  

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Βελόπουλου Κ. Χήτας, χαρακτήρισε τον μύθο του Πολυτεχνείου, «φάρο και πυξίδα για τον αγώνα που δίνει η Ελλάδα για πραγματική δημοκρατία»!!!

Καταλάβατε τώρα Έλληνες γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή; Διότι αποτελούσε παραφωνία!!!

(ΥΓ): Ούστ κοπρόσκυλα, «υπερεθνικόφρονες» ψηφοφόροι! Λαμόγια του κερατά! Μείνετε μακριά μας σιχάματα της κοινωνίας! Μόνο τύποι σαν τον Καρατζαφέρη, σαν τον Καμμένο και σαν τον Βελόπουλο σας ταιριάζουνε!