ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ! ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΛΑΚΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΡΕΤΣΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΚΟΣΜΙΚΗ. ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήλθον, είδον και απήλθον» τα «προσφυγάκια» από την Ιερά Μονή Πορετσού, όπου επιχείρησαν να τους σπιτώσουν οι θεομπαίχτες της Νουδούλας!

Όπως αναφέρει το kalavrytanews.gr, οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι των γύρω χωριών Πλατανίτσα και Αγράμπελα, είδαν μέσα σε λίγα λεπτά τα «προσφυγάκια» να βγαίνουν και πάλι έξω και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία, διαμαρτυρόμενα ότι η περιοχή όπου βρίσκεται η Μονή δεν είναι… κοσμική, ότι κάνει πολύ… κρύο, κι ότι στη Μόρια ήταν… καλύτερα. “No good, no good”, φώναζαν χαρακτηριστικά, αντί να εκτιμήσουν ότι σπιτώνονται τζάμπα σε μια χώρα που ήρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ! Που θα καταλήξουν είναι άγνωστο, αλλά πιθανολογούμε σε κάποιο ξενοδοχείο με πισίνα και όλα τα κομφόρ!

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι φούστηδες της Νουδούλας είχαν παραμυθιάσει τους κατοίκους των γύρω χωριών ότι επρόκειτο για… Χριστιανούς, ωστόσο οι μαντίλες που φορούσαν όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες μαρτυρούσαν ότι επρόκειτο για φανατικούς μουσουλμάνους!

Το ίδιο παραμύθι χρησιμοποίησε -για να «μαλακώσει» τις αντιδράσεις οργισμένων ψηφοφόρων του για την ιεροσυλία- και γνωστό τσογλανάκι της Νουδούλας στην Αθήνα, που το παίζει «ακροδεξιός», ενώ είναι όλο… φρουφρού κι αρώματα. Ωστόσο, οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι είδαν τις φωτογραφίες με τις μαντιλοφορούσες και κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, και τώρα τον περνάνε… γενεές δεκατέσσερες! Ας πρόσεχε το τσογλανάκι!