«ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ»! 385 ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ, 380 ΗΡΘΑΝ! ΤΥΧΑΙΟ;  

Υποτίθεται, πως η μεταφορά «προσφύγων» στην ηπειρωτική Ελλάδα (εποικισμός-ισλαμοποίηση!) γίνεται για να «αποσυμφορηθούν» τα νησιά του Αιγαίου. 

Ωστόσο, από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση, και η ηπειρωτική Ελλάδα γεμίζει με «προσφυγάκια» και τα νησιά δεν αδειάζουν, καθώς πλακώνουν συνεχώς από τα απέναντι παράλια… αντικαταστάτες των «αποσυμφορηθέντων»!

Κάτι φυσικό κι επόμενο, καθώς τα ξενοδοχεία με πισίνες και όλα τα κομφόρ στα οποία καταλήγουν οι «αποσυμφορηθέντες» είναι ο καλύτερος «κράχτης» για την προσέλκυση νέων λαθρομεταναστών!

Έτσι, στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας», μεταφέροντας 259 «προσφυγάκια» από την Λέσβο και 88 από τη Χίο. Λίγο αργότερα, κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star Patmos», μεταφέροντας 20 «προσφυγάκια» από την Κω και 18 από τη Λέρο.

Σύνολο «αποσυμφορηθέντων»: 385.

Αλλά την ώρα που οι «αποσυμφορηθέντες» επιβιβάζονταν στα καράβια, την Τετάρτη, πλάκωναν στα νησιά οι… αντικαταστάτες τους – παρά την σφοδρή κακοκαιρία που επικρατούσε στην περιοχή, με βροχές κι ανέμους πολλών μποφόρ. Οι οποίοι… αντικαταστάτες ήταν μόλις 5 λιγότεροι από το σύνολο των «αποσυμφορηθέντων», δηλαδή 380 (163 στην Λέσβο, 95 στην Σάμο, 57 στην Χίο, 40 στην Αλεξανδρούπολη και 25 στην Κω).

Μήπως είναι συνεννοημένοι οι Κούληδες με τους πασάδες απέναντι; Προφανώς και είναι!