Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Προχθές, τα ΜΑΤ έφτασαν μέχρι το προαύλιο της πρώην ΑΣΟΕΕ, αλλά μόλις κατέφτασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του βαρουφάκειου μορφώματος, έπεσε «άνωθεν εντολή» κι έκοψαν λάσπη!

Χθες, «αλληλέγγυοι» των τρομοκρατών (για κλάματα…), «στραπατσάρισαν» τους αστυνομικούς που τους μετήγαγαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ενώ, λοιπόν, το δόγμα της υποτιθέμενης «μηδενικής ανοχής» αποδεικνύεται φιάσκο και οι αστυνομικοί έχουν γίνει η χλεύη των κάθε λογής αριστεριστών, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ο «ακροδεξιός»… βαράκουλας Μάκης Βορίδης (ο οποίος μόλις προχθές χαριεντιζόταν με τον Τσίπρα…) κι έκανε τις παρακάτω… σκληρές δηλώσεις:

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας –το λέω γλυκά-. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας. Η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Φυσικά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε αυτό».

Αυτό ήτανε! Ας εξακολουθεί να είναι η Αστυνομία «σάκος του μποξ» των αριστεριστών κι ας μαζεύει στραπάτσα,  αφού ο Μάκης «μας» είναι υπέρ του… ξύλου (που… δεν πέφτει), όλα καλά και η… τάξις αποκατεστάθη!

(ΥΓ): Αλήθεια, τι δήλωσε ο… βαράκουλας Μάκης για το άγριο ξύλο που εισέπραξαν οι αστυνομικοί προ μηνός από τα «Τάγματα Εφόδου» της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ; Δεν είπε λέξη ο λουκουμάς!