ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Αν κάποιος έλεγε ότι θα συμβεί κι αυτό κάποτε –και μάλιστα επί… «εθνικοφρόνων»- θα τον θεωρούσαν κινδυνολόγο-τερατολόγο και θα τον έπαιρναν στο ψιλό. Κι όμως, συμβαίνει! 

Μετά, λοιπόν, από τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες της ηπειρωτικής Ελλάδας, οι θεομπαίχτες νεοταξίτες της Νουδούλας επιτάσσουν και μοναστήρια, προκειμένου να εγκαταστήσουν τους νέους εποίκους, που θα ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα μας, βάσει του σατανικού σχεδίου Σόρος-Μητσοτάκη!

Η αρχή γίνεται με την Ιερά Μονή Κοίμησης της Θεοτόκου, που βρίσκεται στα σύνορα της ορεινής Αχαΐας και της Ηλείας, που βρίσκεται πολύ κοντά στο μικρό χωριό Αγράμπελα, στο οποίο διαμένουν λιγότεροι από 50 κάτοικοι.

Σύμφωνα δε με το patrasevents.gr τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια γενικότερη κινητοποίηση για την υποδοχή των εποίκων, ενώ αναζητούνται μαγείρισσες, καθαρίστριες κι ένας δάσκαλος για τα μαθήματα των παιδιών των εποίκων, που θα είναι –σε πρώτη φάση- 50-60!

Να σημειωθεί, ότι πρόσφατα το μοναστήρι ανακαινίστηκε μετά από προσφορά που έγινε από ανώνυμο επιχειρηματία της περιοχής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι θεομπαίχτες της ψοφοδεξιάς αναζητούν κι άλλα μοναστήρια σ’ ολόκληρη τη χώρα, για να εγκαταστήσουν τους μουσουλμάνους εποίκους!

Αυτό, δεν το τόλμησαν ούτε οι άθεοι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ! Άρα, οι… «εθνικόφρονες» είναι χειρότεροι κι από δαύτους!

(ΥΓ): Να βρουν οι ψοφοδεξιοί και μαστόρους, να φτιάξουν και το μιναρέ! Αυτή είναι η ισλαμοποίηση της Ελλάδος!