ΦΙΑΣΚΟ Η «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ… ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΕΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Εχθές, αναφερθήκαμε στο παράδειγμα της Λέσβου, όπου έφυγαν για την ηπειρωτική Ελλάδα 320 «προσφυγάκια», στα πλαίσια της επιχείρησης «αποσυμφόρησης», αλλά το Σαββατοκύριακο είχαν έρθει στο νησί από απέναντι 300… αντικαταστάτες τους.

Το ίδιο συνέβη σήμερα και στην Χίο, όπου σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Συνόρων μεταφέρθηκαν στην ενδοχώρα με το πλοίο της γραμμής 72 «προσφυγάκια». Ωστόσο, ήρθαν άμεσα 77… αντικαταστάτες τους!

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Χίου, ήρθαν δύο βάρκες, στη Δασκαλόπετρα. Μία με 20 «προσφυγάκια» (10 άνδρες, 5 γυναίκες και 5 παιδιά) από τη Συρία, το Κουβέιτ και την Παλαιστίνη και  μία με 57 «προσφυγάκια» από το Αφγανιστάν και τη Συρία με 23 άνδρες, 22 παιδιά και 12 γυναίκες.

Όλα, λοιπόν, πάνε σύμφωνα με το σχέδιο Σόρος-Μητσοτάκη, που προβλέπει και να γεμίζει η ενδοχώρα με «προσφυγάκια» προς εποικισμόν και να μην αδειάζουν ποτέ τα νησιά, γιατί θα έρχονται αμέσως οι… αντικαταστάτες όσων… αποσυμφορούνται!

Καημένη Ελλάδα, με τι προδότες έχεις μπλέξει!