ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ! Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Πριν από τις εκλογές, τα καθάρματα οι «εθνικόφρονες» της Νουδούλας ζητούσαν «καθαρή» ψήφο αυτοδυναμίας, για να εφαρμόσουν το… εθνοφελές πρόγραμμά τους, χωρίς να έχουν ανάγκη να τηρούν ισορροπίες σε μία ενδεχόμενη συγκυβέρνηση με τους «προοδευτικούς» του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Και την πήραν!

Ας δούμε τώρα πως την χρησιμοποιούν…

Τον νόμο περί βλασφημίας –τον οποίο είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ- επιχείρησαν να επαναφέρουν οι ψοφοδεξιοί με τον νέο Ποινικό Κώδικα, για να καλοπιάσουν τους θρησκευόμενους, αν και τον παρουσίασαν ως «προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων θρησκευτικών μειονοτήτων», εννοώντας βεβαίως τα δικαιώματα των μουσουλμάνων εποίκων που εγκαθίστανται στην ενδοχώρα – μην τους βρίσει κανείς τον Αλλάχ και τον Μωάμεθ. Ωστόσο, ούτε γι’ αυτό δεν είναι άξιοι!

Μετά τις αντιδράσεις της ιδεολογικά κυρίαρχης αριστεράς, ο υπουργός «δικαιοσύνης» των Κούληδων, Τσιάρας, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ότι θα αποσυρθεί η συγκεκριμένη διάταξη, «από τη στιγμή υπάρχουν τόσες αντιδράσεις»!

Να χαίρονται την αυτοδυναμία τους οι… «εθνικόφρονες»!