ΝΕΟ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ: ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ!

Ξεχάστε ότι ξέρατε, για τα περιζήτητα επαγγέλματα! Στην εποχή των Κούληδων, που όπως υπερηφανεύεται ο ίδιος ο αρχι-Κούλης η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σιγά-σιγά σε… πολυπολιτισμική, ένα είναι το επάγγελμα του μέλλοντος: αυτό του… διαπολιτισμικού μεσολαβητή!

Όποιος, λοιπόν, Έλληνας ή αλλοδαπός, γνωρίζει μία ή περισσότερες από τις γλώσσες των εποίκων (φαρσί, ουρντού, αραβικά, κ.τ.λ.) διορίζεται στα σίγουρα στο -αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο!

Όπως μας βεβαιώνει, λοιπόν, η… «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» (protothema.gr):

«Τα άτομα, που μεσολαβούν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μεταναστών και προσφύγων με τις ελληνικές δημόσιες αρχές και υπηρεσίες και αποτελούν το συνδετικό κρίκο των δύο πλευρών, συγκροτούν ένα δυναμικό επαγγελματικό κλάδο. Πρόκειται για ένα νέο επάγγελμα, που δείχνει να έχει λαμπρές προοπτικές στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια λόγω του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος. Τα άτομα που έχουν τα προσόντα, είναι σίγουρο ότι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να απασχοληθούν στο αντικείμενο αυτό με τις σχετικές προκηρύξεις σε δήμους και περιφέρειες να “τρέχουν” ήδη. Η απόφαση δε, της κυβέρνησης να αποσυμφορήσει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και να μεταφέρει μεγάλο αριθμό μεταναστών και προσφύγων στην ενδοχώρα δημιουργεί εκ των πραγμάτων νέες θέσεις εργασίες διευρύνοντας το πεδίο απασχόλησης τους».
Ήδη, η γενική γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, υλοποιεί πρόγραμμα με τίτλο, «Προώθηση/Ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας (ΚΚ)/ Κέντρα Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ)», με σκοπό «την ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης που παρέχονται από τους ΟΤΑ Α’ βαθμού και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών, μέσω της πρόσληψης, κατάρτισης και διάθεσης για απασχόληση διαπολιτισμικών μεσολαβητών σε επιλεγμένους δήμους, εννέα 9 περιφερειών της χώρας: Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου και Θεσσαλίας».

Ξεφτιλισμένοι «εθνικόφρονες» (τσεπόφρονες και πουστόφρονες!), σπεύσατε! Μάθετε τα παιδιά σας… φαρσί, ουρντού, αραβικά, σαουχίλι και τις λοιπές γλώσσες των λαθρεποίκων των Κούλη Μητσοτάκη, κι αφήστε τα υπόλοιπα στον… «εθνικόφρονα» βολευτή ή υπουργό σας!