ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΣΤΑΝ!

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι σήμερα, στο κέντρο του Θεσσαλονικιστάν (στο οποίο οι Κούληδες διαβεβαιώνουν ότι έχουν επιβάλλει… νόμο και τάξη…), όταν ένα 22χρονο «προσφυγάκι» από τ’ Αλγέρι δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. Το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στο χέρι, στο πρόσωπο και στο πόδι και οι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν «προσφυγάκια» αγνώστου προελεύσεως.

Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά σε καφετέρια, σε πολύ κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, αλλά οι μαχαιροβγάλτες διέφυγαν σαν… κύριοι.

Ο 22χρονος μετά την επίθεση συνέχισε να περπατά αιμόφυρτος προς την Εγνατία Οδό. Ωστόσο, μόλις έκανε λίγα μέτρα  κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας και έπεσε στο οδόστρωμα. Στο σημείο του μαχαιρώματος έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ, κι ευτυχώς που ένας από αυτούς είχε γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών και κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία του θύματος, που σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν αργότερα, αν συνέχιζε να αιμορραγεί θα κατέληγε!