ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ HOT SPOT

Είχαμε προβλέψει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πραγματοποίηση της συμβολικής εκδήλωσης κατά της λαθρομετανάστευσης με το μπάρμπεκιου, ότι η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» θα έψαχνε τρόπο να την απαγορεύσει. Αφού δε βρήκε, είχε ως εναλλακτική λύση την επιστράτευση των κομμουνιστών παρακρατικών της ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡCIA, να κάνουν αντισυγκέντρωση έξω από το hot spot, για να μην πλησιάσουν οι διαμαρτυρόμενοι. Όχι, δεν είμαστε… προφήτες, απλά ξέρουμε πολύ καλά πως λειτουργεί αυτό το ψευδοκράτος… Τελικά, επιλέχτηκε η δεύτερη λύση, της επιστράτευσης των παρακρατικών, κι όπως διαλαλούν τα καθεστωτικά μέσα είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ιδού τι γράφει σχετικά σεσημασμένο διαδικτυακό παπαγαλάκι του Κούλη Μητσοτάκη:

«Αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε το «πάρτι με χοιρινό και αλκοόλ κατά της λαθρομετανάστευσης» να γίνει έξω από τη δομή προσφύγων, οι αντιδράσεις και η αντιφασιστική συγκέντρωση που προγραμματίστηκε ως απάντηση, άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής και έτσι οι ψησταριές στήθηκαν στην κεντρική πλατεία στα Διαβατά, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το hotspot».

Καταλάβατε τώρα τι ρόλο παίζουν οι παρακρατικοί; Κάνουν τις βρώμικες δουλειές του ψευδοκράτους, που δεν μπορεί να κάνουν τα επίσημα όργανά του! 

(ΥΓ): Να τους χαίρονται, να τους καμαρώνουν και να συνεχίζουν να τους καλοταΐζουν τους παρακρατικούς τους, οι… «εθνικόφρονες» της Νουδούλας!