ΟΥΑΟΥ! Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΠΙΤΑΛΑ ΓΙΑΝΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ… ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ;

Παραλίγο να μας… ξεφύγει, αλλά δεν… 

Με την μεγαλοκαπιταλίστρια Γιάννα Αγγελοπούλου, που κολυμπάει μέσα στα πλούτη που προέρχονται από την εκμετάλλευση του μόχθου των εργαζομένων, συναντήθηκε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας!

Μάλιστα, η συνάντηση έγινε στο… «Σπίτι του Λαού» στον Περισσό, υπό το βλέμμα του Λένιν, του Φιντέλ Κάστρο κι άλλων «επαναστατών».

Ο λόγος της συνάντησης της μεγαλοκαπιτάλας με τον αρχικουκουέ δεν έχει ασφαλώς καμμιά σημασία, παρά μόνον ότι έγινε μια τέτοια συνάντηση. Που δεν είναι η πρώτη –ούτε κι η τελευταία- του αρχικουκουέ με καπιταλιστές-εκμεταλλευτές!

Αυτό είναι το «επαναστατικό» κόμμα που συναγελάζεται και χαριεντίζεται με την πλουτοκρατία, κι έχει το θράσος να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ως… «όργανο του κεφαλαίου»!!!

(ΥΓ) 1: Ας μας βρουν μία μόνο φωτογραφία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με καπιταλιστή-εκμεταλλευτή τύπου Γιάννας, κι υποσχόμαστε να… σφραγίσουμε την ιστοσελίδα μας. Και πριν τη… σφραγίσουμε, θα γράψουμε εκατό φορές για… αυτοτιμωρία: «Ζήτω ο εμπνευσμένος Γραμματέας, ζήτω το τιμημένο κουκουέ, ζήτω και η συντρόφισσα Γιάννα»!

(ΥΓ) 2: Λέτε μωρέ να είναι… προβοκάτσια του συστήματος των εκμεταλλευτών και των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών, για να εκθέσουν το… επαναστατικό κόμμα και τούτος που φαίνεται για Κουτσούμπας να είναι κάποιος… σωσίας του;

(ΥΓ) 3: Μπα, δε χρειάζεται να εκθέσει κανείς το… τιμημένο κουκουέ, εκτίθεται μόνο του!