ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ… Γ.Γ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: «ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ISIS! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ HOT SPOT!

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτότυπο και συμβολικό «μπάρμπεκιου πάρτι – διαμαρτυρία κατά των λαθρομεταναστών» που διοργανώνουν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του πατριωτικού συλλόγου και διοργανωτής της εκδήλωσης, Δημήτρης Ζιαμπάζης: «Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ στα Διαβατά, που είναι το κέντρο του προβλήματος, για να στείλουμε ένα ειρηνικό και εμβληματικό μήνυμα, ότι πρέπει επιτέλους να ακουστούν οι τοπικές περιοχές. Τέλος στην μπίζνα του λαθρομεταναστευτικού, αν είναι όντως ανθρωπιστές όλοι αυτοί οι κύριοι, οι ΜΚΟ, να βοηθήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους να ευημερήσουν και να σηκώσουν τα πόδια τους στον ίδιο τους τον τόπο. Η Ελλάδα δεν σηκώνει άλλο αυτό το βάρος, πρέπει να σταματήσει αυτός ο επιλεκτικός και υποκριτικός ανθρωπισμός και σήμερα εδώ είπαμε να πούμε τέλος στον ρατσισμό των Ελλήνων και όλων των ελεύθερων ανθρώπων, όπως του φίλου μας από εδώ δίπλα».

Ο «φίλος μας από εδώ δίπλα» ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου των Σύριων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι, ο οποίος όχι μόνο παραβρέθηκε στην εκδήλωση των πατριωτών, αλλά έκανε και δηλώσεις ότι: «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του ISIS», προσθέτοντας ότι «στην Ελλάδα ο καθένας είναι ελεύθερος να τρώει και να πίνει ότι θέλει», κι ότι οι Σύριοι «είναι ευγνώμονες στον ελληνικό λαό που τους φιλοξενεί και οφείλουν να σέβονται τα ήθη του τόπου».

Παράλληλα τόνισε πως ο κομμουνιστής Γιαννούλης παριστάνει τον «εκπρόσωπο τύπου των προσφύγων στην Ελλάδα, ενώ η παράταξή του έχει διαπράξει εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας».

Κι όπως είχαμε προβλέψει, αφού δεν μπόρεσε να απαγορεύσει την συμβολική εκδήλωση η κατάπτυστη κυβέρνηση των δήθεν «εθνικοφρόνων», έστησε παρακρατικούς της ΚΕΕΡΦΑ έξω από το hot spot, υπό την προστασία της Αστυνομίας, για να μην πλησιάσουν οι διαμαρτυρόμενοι Έλληνες!