ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ «ΣΥΝΕΡΓΑ» ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ «ΕΦΟΔΟ» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ;

Πανηγυρίζουν από το πρωί τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Κούλη Μητσοτάκη, για την «έφοδο» της Αστυνομίας στη γιάφκα των αναρχοκομμουνιστών μέσα στην πρώην ΑΣΟΕΕ (και νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και για τα «σπουδαία» ευρήματα.

Βέβαια, η Αστυνομία έκανε το λάθος και δημοσιοποίησε μια φωτογραφία με τα «σπουδαία» ευρήματα, τα οποία ήταν 5-6 κοντάρια, άλλα τόσα κράνη, δυο ζευγάρια γάντια, κάτι κουκούλες full face και άλλα ασήμαντα πράγματα. Άρα, άνθρακες ο «θησαυρός» των ευρημάτων!

Επίσης, ενώ είναι γνωστό πως στις γιάφκες αυτές που τελούν υπό «κατάληψη», διαμένουν κάποιοι αναρχοκομμουνιστές συμμορίτες, για να φυλάνε και τους χώρους. Αλλά, ω του θαύματος, την ώρα της «εφόδου» δε βρέθηκε εκεί ούτε ένας από δαύτους! 

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα πολύ περίεργα δεδομένα κι επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας και είμαστε… καχύποπτοι, αναρωτιόμαστε για το εξής: μήπως η αστυνομική «έφοδος» έγινε σε συνεννόηση με τους επικεφαλής των αναρχοκομμουνιστών, για να χρησιμοποιηθούν από την κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» η «έφοδος» και τα αστεία αυτά ευρήματα για επικοινωνιακούς λόγους; Και εις αντάλλαγμα, οι παρακρατικοί κράτησαν σχεδόν ανέπαφο και προσωρινά –μέχρι που να επιστρέψουν στην πρώην ΑΣΟΕΕ- μετέφεραν αλλού το οπλοστάσιό τους και επιπλέον δεν συνελήφθη κανείς τους;