ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!

Με μια σοκαριστική εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του χωριού Χαλκειός της Χίου (όπου κατοικοεδρεύουν τα «προσφυγάκια» του hot spot του νησιού), όπου πιστοί και ιερείς αντίκρισαν καμένη την Αγία Τράπεζα του Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους. Να σημειωθεί, πως είναι ο τρίτος βανδαλισμός εκκλησίας, από «αγνώστους» τις τελευταίες ημέρες στην Χίο!
Ιδού και οι σχετικές δηλώσεις του προέδρου του χωριού για το θλιβερό αυτό περιστατικό: «Ο Άγιος Χαράλαμπος είναι μια εκκλησία η οποία βρίσκεται στα 500 μέτρα από τις δομές φιλοξενίας. Σήμερα το πρωί, πήγε στην εκκλησία μια γυναίκα να ανάψει τα καντήλια και διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν σπάσει το παραθυράκι του Ιερού και έχουν πετάξει μέσα χόρτα και χαρτιά, προφανώς αναμμένα, και πήρε φωτιά η Αγία Τράπεζα. Κάηκαν τα καλύμματα της Αγίας Τραπέζης, κάηκε το Ιερό Ευαγγέλιο και ότι άλλο είχε απάνω στην Αγία Τράπεζα. Έχει έρθει η αστυνομία και η σήμανση. Μέσα σε μια εβδομάδα είναι το τρίτο ξωκκλήσι που παραβιάζεται στο χωριό. Πρώτα παραβιάστηκε το ξωκκλήσι της Παναγιάς που άνοιξαν το παράθυρο και έκλεψαν τα λάδια και τα καντήλια, το δεύτερο ήταν το ξωκκλήσι των Αγίων Απόστολων Πέτρου και Παύλου που πήραν τα καλύμματα της Αγίας Τραπέζης και τώρα έσπασαν το παράθυρο και έβαλαν φωτιά. Ο Άγιος Χαράλαμπος είναι εκκλησία μεγάλη δεν είναι μικρό ξωκκλήσι και αν ήταν στρωμένη με χαλιά τώρα θα είχε καεί όλη».

Ποιοι είναι οι δράστες; Προφανώς ισλαμιστές, πιθανότατα με την συνδρομή κομμουνιστών «αλληλέγγυων»!

(ΥΓ): Και η κυβέρνηση του εθνικού Εφιάλτη Κούλη Μητσοτάκη θέλει να μεταφέρει όλον αυτόν τον εσμό των ισλαμιστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, για να μην αφήσουν τίποτα όρθιο! Έλληνες αντισταθείτε, πριν να είναι πολύ αργά!