ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ: ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ!

Σε μια απίστευτη δήλωση εθνικής υποτέλειας προς τα υπερατλαντικά αφεντικά του –που τον έκαναν υπουργό- προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Κούλη, Παναγιωτόπουλος, στην τελετή έναρξης του 3ου Συνεδρίου Χερσαίων Δυνάμεων του ΓΕΣ, που έγινε παρουσία του διοικητή των χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Πέραν από τα γνωστά και χιλιοειπωμένα («Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό των Συμμάχων της όπως στεκόταν πάντα. Οικοδομούμε επί των συμμαχιών μας με τους στρατηγικούς μας εταίρους, και κυρίως τη συμμαχία μας με τις ΗΠΑ»), ο ψοφοδεξιός υπουργός υποσχέθηκε να στείλει όπου του ζητηθεί τα παιδιά του ελληνικού λαού να ματώσουν για τα αμερικανικά συμφέροντα: «Πολεμήσαμε στο πλάι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον».

Κι όλα αυτά, ενώ οι Αμερικανοί… φίλοι μας κάνουν το κορόιδο για τις τουρκικές προκλήσεις και εμμέσως πλην σαφώς –όπως έχει κάνει επανειλημμένως ο Ύπατος Αρμοστής Πάιατ με δηλώσεις του- ζητούν συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο, “win-win”!

Να στείλουν τα δικά τους παιδιά οι υπουργοί της ψοφοδεξιάς να ματώσουν για τα αμερικανικά συμφέροντα, όχι τα παιδιά του ελληνικού λαού! Άλλωστε, αυτοί χρωστάνε στους υπερατλαντικούς τους αφέντες, όχι όλοι εμείς!