ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ; ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΕ ΣΕ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!

Είμαστε χώρα των ανοιχτών συνόρων και το αποδεικνύουμε περίτρανα κάθε μέρα και περισσότερο… 

Ξαναμμένος πακιστανός στην Κομοτηνή, είχε… φουσκοθαλασσιές… Μόλις βρέθηκε μπροστά σε μια γυναίκα με βρεφικό καροτσάκι, κατεβάζει τα παντελόνια και της επιτίθεται.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και πήρε τον άντρα της τηλέφωνο. Στο μεσοδιάστημα ο πακιστανός δεν απομακρύνθηκε από τον χώρο της επίθεσης αλλά επέμενε να της μιλάει χυδαία και να παραμένει ημίγυμνος.

Ο σύζυγος κατέφθασε καθώς το σπίτι ήταν δίπλα, συνεπλάκη μαζί του και αφού τον ακινητοποίησε κάλεσε την αστυνομία.

Ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και εν τω μεταξύ η αστυνομία διαπίστωσε πως ο εν λόγω δράστης είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα της γειτονιάς πριν από λίγες μέρες, χωρίς να συλληφθεί τότε.

Ο εισαγγελέας προς έκπληξη και των δύο γυναικών που δέχτηκαν επίθεση σε διάστημα λίγων ημερών, ελευθέρωσε τον πακιστανό (!!!) και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Υ.Γ. Μπράβο που τον αφήσατε ελεύθερο! Τι περιμένετε, να πηδήξει την μισή Κομοτηνή για να τον προφυλακίσετε; Λογικό όμως αφού η Μπανανία μας είναι απλά ένα απέραντο hot spot όπου οι «πρόσφυγες» έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, ενώ αντιθέτως οι Έλληνες πρέπει να το βουλώνουν και να πληρώνουν φόρους. Και έπεται συνέχεια…

Δεν πειράζει όμως… Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε!

Κ.Π.