ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Χλεύη των ηττημένων του ΣΥΡΙΖΑ και της συνιστώσας (ή «γκρουπούσκουλου» που θα… «εξαφάνιζε», κατά Κούλη Μητσοτάκη) Ρουβίκωνας, έχει γίνει η ψοφοδεξιά κυβέρνηση της φάπας!

Έτσι, επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Κεραμέως πραγματοποίησαν οι παρακρατικοί, τραβώντας μάλιστα και βίντεο το οποίο ανήρτησαν στο διαδίκτυο. Στο βίντεο, διακρίνονται έξι συντρόφια να γράφουν συνθήματα στους τοίχους και να πετάνε μπογιές στην πόρτα και την ταμπέλα.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες των καθεστωτικών μέσων, η ΕΛ.ΑΣ. έμαθε για το περιστατικό από το… internet!

Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση των… μη εξαφανισμένων παρακρατικών σε πολιτικό γραφείο υπουργού της ψοφοδεξιάς κυβέρνησης, μετά απ’ αυτήν στο γραφείο του Κικίλια.

Αχ απόφοιτε του Χάρβαρντ Κούλη, τι τις ήθελες τις δηλώσεις περί… εξαφανίσεως των «γκρουπούσκουλων» και τώρα γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών; Κι εσείς –καλοπροαίρετοι κατά τα άλλα- πατριώτες, τι αφελείς που είστε και ψηφίσατε έναν ψοφοδεξιό, πιστεύοντας πως θα επιβάλλει… «νόμο και τάξη»; Πρώτη φορά μωρέ κυβερνάει τη χώρα η Νουδούλα; Γιατί να κάνει τώρα αυτά που δεν τόλμησε να κάνει τις προηγούμενες φορές;