ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Στην αρχή, η… πολυπολιτισμική κυβέρνηση των Κούληδων χρησιμοποιήσε εκτός από τα ΜΑΤ και τους παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές, που διοργάνωσαν αντισυγκεντρώσεις για να τρομάξουν όσους αντιδρούν ενεργά στον εποικισμό της χώρας με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Φαίνεται πως αυτά τα κόλπα δεν έπιασαν, κι έτσι τώρα οι Κούληδες επιστρατεύουν και τους εισαγγελείς!  

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, λοιπόν, έδωσε εντολή να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα για τον -νικηφόρο!- αγώνα στα Βρασνά του δήμου Βόλβης, κατά του εποικισμού της περιοχής τους. της μόνιμης εγκατάστασης των παράνομων μεταναστών στην περιοχή τους. Και προφανώς, η εισαγγελία δεν κινήθηκε με δική της πρωτοβουλία σχεδόν ένα μήνα μετά τα συμβάντα στα Βρασνά, αλλά κατόπιν «άνωθεν εντολών» από Κούληδες και Μπούληδες!

Η έρευνα ανατέθηκε στο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της ΕΛ.ΑΣ., κι όπως καταλαβαίνετε οι όποιες διώξεις θα ασκηθούν με τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο – δημιούργημα του «αλήτη- προδότη» Σαμαρά, ο οποίος τον άφησε… κληρονομιά στον ΣΥΡΙΖΑ! 

Να μην τρομοκρατηθούν και να μην κάνουν πίσω οι Έλληνες, αλλιώς σύντομα θα γίνουν μειοψηφία στον τόπο τους και στην Ελλάδα ολόκληρη!