ΠΟΙΟ 1%; ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΗΔΗ 73 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ 40, ΑΛΛΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Συνεχίζονται οι λαϊκές αντιδράσεις, σε διάφορα σημεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενάντια στο σατανικό σχέδιο Σόρος-Μητσοτάκη για εποικισμό της χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Αυτή τη φορά, κάτοικοι στην Καρίτσα της Λάρισας προχώρησαν σε διαμαρτυρία, προκειμένου να μην περάσει πούλμαν που μετέφερε δήθεν «πρόσφυγες» στο χωριό τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγανακτισμένοι κάτοικοι απέκλεισαν και τις δύο εισόδους του χωριού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa, για να μην περάσει το πούλμαν που θα μετέφερε 40 ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» (συνήθως πρόκειται για μαντραχαλάδες, πολύ αμφισβητούμενης ανηλικότητας…), σε ξενοδοχείο στην Καρίτσα.
Όσο για το δήθεν 1% «προσφύγων» σε κάθε περιοχή, που έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση των εθνικών ολετήρων, η περίπτωση της Καρίτσας της Λάρισας είναι πολύ χαρακτηριστική της κυβερνητικής απάτης, καθώς έχουν ήδη εγκατασταθεί τις προηγούμενες ημέρες σε ξενοδοχείο του χωριού 73 «προσφυγάκια»!   

Έλληνες ξεσηκωθείτε, πριν γίνετε μειονότητα μέσα στην ίδια σας την Πατρίδα!