Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ: Ο ΚΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ-ΔΕΛΕΑΣΕΙ-ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, έχει διορίσει η κυβέρνηση του… «εθνικόφρονος» Κούλη Μητσοτάκη, προκειμένου να προωθήσει τον εποικισμό της χώρας. Μιλάμε βεβαίως για τον κνίτη του (πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ και αμετανόητο μπολσεβίκο) Θεοδωρικάκο, ο οποίος πιέζει, δελεάζει με χρήματα ή απειλεί –αναλόγως την κάθε περίπτωση- τους δημάρχους να πουν το μεγάλο «ναι» στο χαμό της πατρίδας μας!

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα από κυβερνητικό παπαγαλάκι: 

Με βασικό στόχο την επίτευξη αποσυμφόρησης των νησιών του Βορείου Αιγαίου, θα συνεχιστεί, σύμφωνα με πληροφοριες, η ενημέρωση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου από τοπικούς φορείς για το μεταναστευτικό. Η συζήτηση, για την εξειδίκευση τεσσάρων πυλώνων, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τις ανακοινώσεις να γίνονται ή εντός του Σαββατοκύριακου ή και την επόμενη εβδομάδα. Βασικό ζήτημα η ενίσχυση των υποδομών και των υπηρεσιών στις τοπικές κοινωνίες, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες της έκτακτης φιλοξενίας…».

Όταν ήταν επικεφαλής της ΚΝΕ, είχε αφεντικά του τους Σοβιετικούς. Τώρα, έχει τους Αμερικάνους. Ο σκοπός όμως παραμένει ο ίδιος: η εξαφάνιση των εθνών-κρατών και η επιβολή της παγκοσμιοποίησης! 

(ΥΓ): Να τον χαίρονται τον κνίτη τους οι «εθνικόφρονες» της Νουδούλας!