Ο ΔΟΜ ΑΝΑΖΗΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ, Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ

Εκτός από την κυβέρνηση Κούλη, που αναζητά μανιωδώς ξενοδοχεία σ’ ολόκληρη τη χώρα για να στεγάσει «προσφυγάκια», διαμερίσματα προς ενοικίαση σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία και Ήπειρο αναζητά ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης – με την άδεια βεβαίως της κυβέρνησης Κούλη – για να σπιτώσει τα ανήλικα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» άνω των 16 ετών. Ή για να ακριβολογούμε, όσους δηλώνουν πως είναι ανήλικοι, καθώς δεν γίνεται κανένας έλεγχος περί αυτού! Η καταληκτική ημερομηνία για τις προσφορές είναι η 16η Δεκεμβρίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες μπορούν να υποβάλλουν την πρόταση τους σε σφραγισμένο φάκελο στα γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα. Η μίσθωση των διαμερισμάτων που θα επιλεγούν θα έχει διάρκεια 5 μηνών ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο με τη λήξη της περιόδου αυτής, όλες οι σχετικές μισθώσεις εποπτευόμενων διαμερισμάτων να ανανεωθούν για 1 έτος.

Και βέβαια, τα «ανήλικα προσφυγόπουλα» θα τα «υιοθετήσει» υποχρεωτικά ο ελληνικός λαός, ο οποίος θα πληρώνει τα «κερατιάτικα» μέσω των φόρων και των χαρατσιών που του έχουν επιβληθεί!

Δεν είναι ένα ακόμα «θαύμα», που μόνο μια… «εθνικόφρων» κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη μπορεί να πετύχει;