Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

«Είμαι υπερήφανος που διαπιστώνω ότι σιγά-σιγά η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική», είπε τις προάλλες στη βουλή ο Κούλης Μητσοτάκης. 

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα-πρώτα να καταργηθεί η εθνική και θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων, για να γίνουμε «πολτός», όπως είχε προειδοποιήσει προ πολλών ετών ο αξέχαστος Αρχιεπίσκοπος των Ελλήνων, Χριστόδουλος!

Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, δουλεύει η… «εθνικόφρων» κυβέρνηση του Κούλη! 

Έτσι, με απόφαση της υπουργού (Α)Παιδείας Κεραμέως (της οποίας η υπουργοποίηση στο συγκεκριμένο υπουργείο είχε προαναγγελθεί πριν από τις εκλογές…), δεν θα αναγράφονται ιθαγένεια και θρήσκευμα στα πιστοποιητικά σπουδών των Επαγγελματικών Λυκείων – και θα ακολουθήσει εφαρμογή της και στα Γενικά Λύκεια. Μάλιστα, η απόφαση δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως».

Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες μας; Ότι δεν μπορούσε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό των διεθνών τυράννων (κατάργηση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητος των Ελλήνων, εποικισμό της ηπειρωτικής χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, κ.τ.λ.), θα το περάσει η «εθνικόφρων» Νουδούλα!

(ΥΓ): Έλληνες πατριώτες, Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε!