«ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ! ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ… «ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ»!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια –με την συνδρομή της Χρυσής Αυγής- να έχει απαξιωθεί πλήρως ο μύθος του Πολυτεχνείου στον λαό και στην νεολαία, αλλά η μεταπολιτευτική σπείρα που κυβερνά την Ελλάδα επιμένει στον υποχρεωτικό εορτασμό της θλιβερής αυτής επετείου.

Έτσι, το υπουργείο (Α)Παιδείας, της… «εθνικόφρονος» κυβέρνησης Κούλη Μητσοτάκη, απέστειλε σ’ όλα τα σχολεία της χώρας –ακόμα και στα Νηπιαγωγεία!- εντολή για πραγματοποίηση των «εκδηλώσεων» (δηλαδή του οργίου της κομμουνιστικής προπαγάνδας!). Μάλιστα, οι «εθνικόφρονες» της Νουδούλας καθιερώνουν και την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συμμετοχή των μαθητών, υπό την απειλή απουσιών, γνωρίζοντας πως πλέον πολλοί γονείς προστατεύουν τα παιδιά τους από το μαρξιστικό δηλητήριο, μην στέλνοντας τα παιδιά τους στο σχολείο την ημέρα των «εορτασμών».

Κι αν νομίζετε πως αυθαιρέτως οι κομμουνιστές ινστρούχτορες που εμφανίζονται ως καθηγητές επεκτείνουν την προπαγάνδα τους στον μεγαλύτερο εγκληματία που γέννησε η σύγχρονη Ελλάδα, Άρη Βελουχιώτη και στους κομιτατζήδες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, κάνετε ΛΑΘΟΣ! Όλα γίνονται με την άδεια του υπουργείου (Α)Παιδείας! Αναφέρει σχετικά επ’ αυτού η εγκύκλιος των «εθνικοφρόνων»: «Σε όλα τα σχολεία γίνονται εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την Εθνική Αντίσταση»!!!

Κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες», αφήστε τις μουρμούρες και γιορτάστε μαζί με τους κομμουνιστές ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ σας τους μύθους τους! Άλλωστε, όπως λέει και το σύνθημα: «εσείς είσαστε οι πρώτοι που κάνατε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη»!