ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ «ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Ανακοίνωση για την πρωτότυπη, ευρηματική και προπάντων συμβολική εκδήλωση με μπάρμπεκιου που οργανώνουν έξω από το hot spot Διαβατών (την οποία χαρακτήρισε «πρόκληση» ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κούλη και «απαράδεκτη» ο τζάμπα «ακροδεξιόμαγκας» Κυρανάκης…), εξέδωσαν οι Ενωμένοι Μακεδόνες». Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

«Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες.

Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τις ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας! 

Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται! Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης …απαντάμε με… άφθονο χοιρινό κρέας, με άφθονο αλκοόλ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!

Γιατί στην τελική… η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!».

(ΥΓ): Δεχόμαστε από τώρα στοιχήματα, ότι η κυβέρνηση των Κούληδων θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ την συμβολική εκδήλωση, για λόγους… «δημοσίας τάξεως»! Ή, ότι στην καλύτερη περίπτωση, θα στείλει τα συντρόφια του μαρξιστικού παρακράτους να καταλάβουν το χώρο πριν από την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, με την προστασία της αστυνομίας…